iPhone Apps – Mine bedste applikationer til min iPhone

Mine bedste iPhone appsJeg er sindssygt glad for min iPhone og jeg bruger den flittigt. Både til arbejde og fritid og med alle de forskellige applikationer der findes til iPhone, så klarer jeg mig ganske ofte kun med min iPhone, i situationer hvor jeg normalt ville skulle have fat i min pc, for at løse opgaven.

Så jeg er altid udstyret med min iPhone, både når jeg arbejder men også i min fritid. Så nedenstående liste er en god blanding af apps jeg bruger til både arbejde og fritid.

Jeg har her forsøgt at opdele listen over de iPhone applikationer jeg bruger, i nogle forskellige kategorier, så det skulle være lidt nemmere at overskue.

Jeg forsøger også at give en lille beskrivelse af de forskellige iPhone apps.

Har du nogle kommentarer til nogle af disse apps, eller har du selv nogle favorit apps der ikke er på min liste, så er du meget velkommen til at fortælle om dem, ved at kommentere på dette indlæg.

Administration:

 • Week Calendar – Giver en ugeoversigt over ens kalender, samtidigt med at den viser ugenummeret, som er en stor mangel i iPhone.
  Koster 12,00 kr.
 • Awesome Note – Avanceret notes program der kan synkronisere med Google Docs, hvilket giver en backup mulighed til dine notater. Denne app har en masse andre muligheder, bl.a. opgavestyring. Jeg synes det er noget bedre end det standard notes program der findes på iPhone.
  Koster 24,00 kr. men findes også i en light udgave, hvor du kan have et begrænset antal noter osv.
 • iMExchange 2 – Synkronisering af opgaver og notes med min hosted Exchange løsning.
  Der står at den er gratis, men det er kun til et begrænset antal synkroniseringer, så hvis du skal have noget ud af det, skal du opgradere og det koster 48,00 kr.
  Du kan læse mere om denne applikation i mit indlæg om iPhone og Hosted Exchange
 • JohnHancock – iPhone har kun mulighed for 1 e-mail signatur, men denne apps giver mulighed for at have flere e-mail signaturer. Virker dog ikke p.t. ved besvarelser af e-mails, men deres support har lovet mig at de fikser det, og at der snart vil komme en rettelse.
  Koster 12,00 kr.
 • RDP – Giver mig adgang til min remote desktop.
  Koster  36,00 kr. men de har også en Lite udgave som er gratis
  Du kan læse mere om denne applikation i mit indlæg om iPhone og Hosted Exchange
 • ToDo – Helt suveræn app til opgavestyring. Meget nem at bruge, masser af indstillingsmuligheder og tilpasninger og det er en af de apps jeg bruger allermest.
  Koster 30,00 kr. Findes også i en light udgave, hvor der kun kan være et begrænset antal opgaver.
  Jeg har tidligere skrevet et indlæg om hvor denne app indgår og du kan læse mit indlæg om synkronisering af opgavestyring med iPhone og Microsoft Outlook her
  Jeg synkroniserer denne app med Toodledo, således at jeg altid har en online version af min opgaveliste. Toodledo har masser af muligheder for integration med forskellige mobiler, browsere osv. og det kan du læse meget mere om på deres hjemmeside.
 • WordPress – Giver mig adgang til mine WordPress hjemmesider, hvor jeg har adgang til indlæg, kommentarer og sider.
  Gratis
 • Translator – Den bedste sprog oversætter jeg har kunnet finde.
  Gratis
 • MultiConvert – Konverter alle mulige forskellige former for måleenheder.
  Gratis

SEO og analyse:

 • Duosense – Giver dig et hurtigt overblik over din AdSense statistik.
  Gratis
 • Analytics Agent Pro – En form for Google Analytics direkte på min iPhone med masser af detaljer.
  Koster 18,00 kr. De har også en Lite udgave med reklamer og færre informationer.
 • SEO Automatic – Giver dig et hurtigt SEO overblik over en bestemt side. Der vises en oversigt over forskellige punkter, om de er gode eller dårlige, og der er forklaringer til alle punkter.
  Koster 59,00 kr. De har også en Lite udgave med færre informationer.

Nyheder:

 • DR Nyhederne – Klart den bedste nyhedsformidler jeg har prøvet.
  Gratis
 • Soccerstand – Her kan jeg følge fodboldkampe live, vælge hvilke ligaer jeg vil se og få besked hver gang der sker noget i de enkelte kampe.
  Gratis
 • Firstdown og Pro Football Live! – Jeg følger også med i NFL, og disse 2 apps giver mig overblik over nyheder, kampe, stillinger osv.
  Gratis
 • Mobile RSS – Jeg følger med på en del blogs, og det her er klart det bedste RSS reader jeg har prøvet. Kan importere fra Google Reader.
  Gratis, hvis man kan leve med reklamerne. Ellers koster den 18,00 kr.
 • Audiobooks – Jeg lytter også til forskellige podcasts, og denne app klarer det job fint. Synkroniser med min iTunes.
  Koster 18,00 kr. De har også en gratis version, men der kan man kun lytte ca. 5 minutter og så bliver man afbrudt.
 • Instapaper – Smart app der gør at du kan læse hjemmesider, blogs osv. offline. Dvs. hvis du finder et godt blogindlæg, du ikke lige har tid til at læse lige nu, så kan du tilføje det til Instapaper og så kan du læse det senere, og du behøver ikke engang være online for at gøre det. Man kan så samle nogle forskellige interessante artikler eller lign. sammen, og så kan man læse dem på flyveturen eller andre steder hvor man ikke har mulighed for at være online.
  Koster 30,00. De har også en gratis version med lidt færre muligheder.

Fritid:

 • Golfshot GPS – Jeg spiller golf i min fritid, og denne app viser både GPS, samtidigt med at den kan føre scorekort og give mig statistik over de forskellige runder.
  Koster 179,00 kr. De har også en Lite udgave uden GPS.
 • AccuWeather og DMI – Som golfspiller er man afhængig af vejret, og det her er de 2 bedste vejr apps jeg har kunnet finde.
  Gratis
 • Booking.com – Hotelbooking nemt og simpelt. Og du kan booke direkte fra din iPhone, smart.
  Gratis
 • KinoDK – Til valg af biograffilm. Mangler dog at kunne bestille biografbilletterne direkte.
  Gratis
 • TV Guide – Denne TV guide fra YouSee giver mig et overblik over de forskellige kanaler, og jeg kan vælge hvilke kanaler jeg vil have med i guiden.
  Gratis
 • Layar Reality Browser – En app jeg ikke helt har styr på endnu, men den viser mig søgeresultater ud fra min position, bl.a. huspriser og smileyordning. Det er en app jeg skal have udforsket lidt mere.
  Gratis
 • Lokalia.dk – Lokale nyheder og begivenheder ud fra din nuværende position. Rigtig god hvis man er et fremmed sted, og lige skal tjekke om der sker noget i området.
  Gratis

Så bruger jeg selvfølgelig en del andre mere eller mindre åbenlyse, som Twitter, Facebook, Skype osv. men jeg har kun taget de applikationer med, som måske ikke er helt så kendte.
Men alle disse forskellige og fantastiske apps gør faktisk, at jeg ofte kan klare mig uden min pc. Det har gjort mit arbejde en hel del nemmere, da jeg nærmest altid kan komme i kontakt med de informationer jeg har brug, samtidigt med at jeg kan være produktiv.

Det eneste problem jeg sådan set har med min iPhone, er batterilevetiden. Da jeg bruger min iPhone så meget, så løber jeg ofte tør for strøm, og det er her min lille livline kommer ind i billedet. Jeg har simpelthen fundet en batterioplader til min iPhone, som blot bruger 4 AA batterier, så den oplader har jeg næsten altid med mig, naturligvis sammen med nogle batterier.

iPhone oplader

Hvis du har nogle iPhone favorit apps der ikke er på min liste, så er du meget velkommen til at smide en kommentar og fortælle om dem.

Kommentarer (17)

 1. God inspiration. Fedt at du også skriver SEO-apps med på listen, har ledt efter nogle gode apps til præcis det formål!

 2. God liste.
  Hvad med kamera,video apps?

 3. Cathrine

  Hvor har du købt opladeren ?:-).

 4. Cathrine

  Okay, tak.

 5. Jeg har også lavet en oversigt over mine favorit iPhone apps.

  Dem kan man læse om på min blog:

  Hilsen
  Thomas

 6. Kenneth Hermansen

  Hej Torben.
  Jeg kan godt lide at din oplader kører på aa batterier og ikke skal lades op. Det gør den jo ret fleksibel. Må man spørge hvad modellen hedder, hvis der står noget på den?
  v.h Kenneth H.

 7. Kenneth Hermansen

  Ja de har nogle på Hugabee.dk, men såvidt jeg kan se ikke nogen der kører på 4 aa batterier so din. Højst 2. Det er også kapaciteten som er interessant synes jeg. Umiddelbart er din ikke til at få øje på på nettet. Men jeg leder lidt videre … :)

 8. Casper

  Fin liste, med gode programmer.
  Awesome Note er meget nice, men EverNote er lidt bedre efter min mening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *